Potilaille

Olkaa hyvä ja tarkistakaa etukäteen sen näytteenottopisteen ohjeet, missä tulette asioimaan. Ajanvaraus on pakollinen useimpiin näytteenottopisteisiimme. Joissakin näytteenottopisteissä on mahdollista asioida myös ilman ajanvarausta esimerkiksi vuoronumerolla jonottamalla.

Hoitava yksikkö tekee lähetteen (tilaa tutkimukset) laboratoriotutkimuksiin ja antaa myös ohjeet laboratoriotutkimuksiin valmistautumisesta. Laboratoriovastaus toimitetaan hoitavaan yksikköön. Tutkimustulosten vastausten tulkinnasta vastaa teitä hoitava lääkäri.

Ohje itsemaksaville asiakkaille on tarkoitettu näytteenottopisteessä asioiville itsemaksaville henkilöasiakkaille. Itsemaksavia henkilöasiakkaita ovat yksityislääkäriltä lähetteen saaneet asiakkaat ja asiakkaat, jotka haluavat valita terveytensä seurantaan liittyvät laboratoriotutkimukset laboratoriolääkäriemme laatimasta tutkimusvalikoimasta.

Toivomme, että annat meille palautetta näytteenottopalvelustamme.

Biopankkitoiminta & yksilöllistetty lääketiede -teemanumero        

 
 

Ajanvaraus - tidsbeställning

Suosittelemme käyttämään tietokoneilla Microsoft Edge tai Google Chrome-selaimia (Internet Explorer-selaimella ei toimi).

Varaa aika ->

Muuta / peruuta aika ->

COVID-19 koronavirus: NordLabin ajankohtaiset tiedotteet

Puhelinpalvelu arkisin klo 7 - 18
p. 0206 19 80 19
Puhelun hinta oman operaattorisopimuksen mukaisesti
 

Boka tid ->

Ändra eller avboka tid ->

Ring på vardagar kl. 7 - 18
tel. 0206 19 80 12 (På svenska)